петък, 26 март 2010 г.

Оралната любов лекува гастрит и язва


От вестник Галерия 25.03.2010


Оралната любов не трябва да се пренебрегва, защото носи огромни ползи за здравето, най-вече на жените, твърдят медиците. Те подчертават, че лечебите качества на секса са известни от древността - той стимулира имунната система., подобрява кръвообръщението, заздравява сърцето и действа обезболяващо. Тъй като по време на секс, се отделят редица хормони, той подмладява, носи усещането за щастие и понижава стреса. И това се отнася с пълна сила както за сексуалното проникване така и за оралния секс.
Особено полезно е фелациото (оралните ласки) за жените, който чрез спермата поглъщат истински коктейл от полезни вещества. Ето и основните ползи от оралната любов за жените:

Помага за зачеване. При оралната любов жената поглъща малки или големи дози ДНК на партнъора си. При бъдеща бременност това помага на плода на матката. Понякога след оплождането не заработва механизма на “разпознаване” на белтъците на партнъора и плодът се отхвърля. При постоянен контакт със спермата обаче организмът привиква към нея, а имунната система не възприема белтъците като чужди. За това лекарите препоръчват преди зачеване три седмици да се прави орален секс, но за да има ефкет терапията спермата задължително трябва да се гълта

Увеличава гърдите.Спермата съдържа активното вещество простагландин, което се съдържа в редица тъкани и течности на тялото. Когато попадне в организма, то стимулира изработването на женски хормони включително естроген. При жените той не само подобрява състоянието на кожата и на косата, но и увеличава обема на гърдите и бедрата. Ефектът е впечатляващ и конкурира работата на пластичните хирурзи.. Ефектът се постига само ако жената гълта спермата.

Укрепва венците и намалява риска от кариес. Спермата съдържа ценни минерали , които укрепват венците. Тя изобилства от цинк и калции, който възсрта-новяват зъбния емайл по добре от всяка паста за зъби.Учените са установили , че 2 пъти в седмицата намалява риска от кариес до 40%.

Помага за отслабване. Учените твърдят , че 26 минути френска любов гори калории , равняващи се на една голяма пица. 53 минути орални ласки приключили с оргазам унищожават три хамбургера и пакет чипс.

Лекува гастрит и язва. Оралният секс стимулира нервните окончания на устните и способства за отделянето на хормона окситоцин, който действа разпускащо.
Лекарите твърдят , че спермата съдържа липиди и аминокиселини, които лекуват проблеми със стомаха и предизвикани от стрес – гастрит, колит и язва.


4 коментара: