петък, 18 април 2008 г.

Някой основни термини!

Компютър:
Черна кутия с вентилатори. Откривателят на същата е Наш Човек.

Слонският снайпер

Вид оръжие, използване за масово изтребление на играчи от Кибертрон и СКАТ, както и за кокошки от картата Италия (справка cs_italy).

По мрежата се носи слух, че един изстрел е достатъчен да събори и слон (откъдето му е името), но досега е доказано само, че слонът се събаря от смях, когато куршумът мине между задните му крака и го зачеше по лявото ухо.

Слонският снайпер може да бъде намерен на Женския Пазар.

Алкохолни приключения

Всеки от нас се е чувствал безсмъртен поне веднъж в живота си...

Начини за встъпване във алкохолно приключение

Получава се очудващо лесно - чрез смесване на почти безкраен брой вариаций от концентриран алкохол и бира или вино(например една бутилка ром и три бири, шест големи водки зелена ябълка и две бири и половина, 700 ракия и половинка вино, 5 големи облака (100/100 мента с мастика)и 1 бира и пр.). Смесете някой от изброените примери с трева, и приключението става още по интересно(а пък и с тревата може да си спомняте доста повече от преживяното). Поради ниската волева активност и занижената скрупулно - мисловна дейност по време на приключението, е възможно извършването на неограничен брой простотий, глупости и детинщини, както и нахлуването в амфетаминови сериали(виж Амфетамини), които както и алкохолните приключения никога не завършват с хепи енд. Ако сте с жени и решите да влизате в пиянска авантюра, то трябва да сте сигурни, че биха ви простили абсолютно всичко(иначе не го правете). Важно е да се знае: излизането от такъв вид приключение е в пъти по трудно и сложно от влизането.

Шестте фази на алкохолните приключения


Фаза 1: най - забавен

По време на тази фаза вие сте най - интересният от всички на света. Всички около вас ви слушат във захлас и никой не може да ви прекъсне. Знаете най - яките вицове и най - увлекателните историй.

Фаза 2: най - красив

Вие сте най - красивият човек на света. Всички гледат само вас и се възхищават на това творение на природата. Всяка жена може да бъде ваша, стига да искате. Никой не може да ви увери в обратното и да ви скапе самочувствието.

Фаза 3: най - умен

Вече сте най - умният и разбиращ от всичко човек на света. Никой не може да спори с вас или да ви противоречи, защото знаете абсолютно всичко. Нещо повече - чувствате се длъжен да просветлите всички невежи с блясъка на вашите знания и да им докажете, че не са прави и нищо не знаят.

Фаза 4: най - богат

В този момент сте най - богатият във вселената. Чувствате се длъжен да почерпите всички, дори и тези, които не искат. Не ви пука колко би струвало, все пак сте най - богатия.

Фаза 5: безсмъртен

Вие можете да набиете абсолютно всички, без проблем. Крещите на всеки и търсите конфронтация, просто ей така, за спорта. Къде са сега тоя дето спореше и оня, който не искаше да го черпите?!

Фаза 6: алкохолно петно

Без коментар. Индивидуална е за всеки. Обикновено завършва със носене от приятели до вкъщи и алкохолна кома.






Няма коментари:

Публикуване на коментар